Önskar du längre och mer böjda fransar eller drömmer du om att dölja ett överhäng utan kirurgiska ingrepp? Får du inte bära makeup på din arbetsplats eller är du som många andra helt enkelt trött på allt kladd med mascara? Med en fransförlängning ser du alltid pigg och fräsch ut med en snygg och naturlig mascaraeffekt dygnet runt.

Vi på Skövdekliniken arbetar med Luxurious Lashes som är en seyf certifierad utbildning inom fransförlängning. Vi jobbar med två olika metoder som båda är helt skonsamma för dina egna fransar. De olika metoderna är singles och volymfransar. Läs mer nedan för att ta reda på vilken metod som passar dig bäst och dina önskemål.

BEHANDLINGEN

En fransförlängning inleds med att vi skyddar dina underfransar inför applicering. Därefter påbörjas appliceringen av fransar på dina egna fransar. Mängden fransar som appliceras är helt beroende på hur många mogna fransar som finns vid själva behandlingstillfället. Behandlingen är helt smärtfri och ger ett tillfälle till avslappning där många kunder somnar. Efter behandlingen får du all information om hur du på bästa sätt tar hand om din fransförlängning för bästa hållbarhet ochoptimal påfyllning vid nästa besök inom 3 veckor för singles, och 4 veckor för volymfransar.

En fransförlängning kan ge olika effekter beroende på hur man applicerar extensionsfransarna. Man gör alltid en kundanpassad applicering. Beroende på hur dina egna fransar ser ut kan man skapa olika effekter som ger illusionen av att ögats form förändras.

EFFEKTER MED SINGLES

Maximalt förstorade ögon
Naturligt fylliga och långa fransar
Möjlighet att forma ögat
Mascara effekt
Fransmarkering

EFFEKTER MED VOLYMFRANSAR

Fylligare och tätare fransar
Ger möjlighet att fylla i luckor
Lösögonfranseffekt
Maximalt förstorade ögon