Dag efter dag exponeras vi för UV strålar, stress, rökning och hormonförändringar. Dessa faktorer påverkar vår hud och kan ge små ytliga skavanker som pigment, försämrad hudtextur och stora porer. Kemisk peeling från Filorga förbättrar avsevärt hudens utseende genom att eliminera det yttersta hudlagret på ett kontrollerat sätt samt accelerera cellförnyelsen.

FILORGA KEMISK PEELING

På Skövdekliniken arbetar vi med kemisk peeling från Filorga. Filorga är en världsledande leverantör av anti-ageing produkter med 30 års erfarenhet.

Peeling från Filorga består av tre skräddarsydda produkter: Time Peel, Bright Peel och Light Peel som innehåller 5 olika syror för att passa alla hudtyper: Glukonolakton (PHA), Glykolsyra, Fytinsyra, Citronsyra och Mandelsyra.

BEHANDLINGEN

Behandlingen inleds med att terapeuten avlägsnar orenheter som t.e.x. Smink. Sedan appliceras en förberedande lösning (Pre peel) på behandlingsområdet som rengör huden ytterligare men mer djupgående och förbereder den för applikation av den kemiska lösningen.
Den kemiska lösningen (Time Peel, Bright Peel eller Light peel) appliceras och får verka i några minuter så att syran hinner reagera. Verkningstiden är olika beroende på hudtyp och behandlingsområde.
När den kemiska lösningen har fått verka i några minuter stoppar man processen med Post peel som har en lugnande effekt på huden.

EFFEKT

Mer lyster
Mindre porer & akne
Mindre rynkor
Mindre pigmenteringar
Förbättrad hudkvalitet

BEHANDLINGSALTERNATIV

60 MIN BEHANDLING
I denna behandling ingår en kemisk peeling + Portömning, ansiktsmassage, Biocellulose mask (hyaluronsyra och aloe vera) och avslutande serum och dagkräm.

90 MIN BEHANDLING
I denna behandling ingår en kemisk peeling + Portömning, skalp- och ansiktsmassage, brynplock, Biocellulose mask (hyaluronsyra och aloe vera) och avslutande serum och dagkräm.