Den 14 april 2008 startades Hairfree & Beauty i Skövde, som nu bytt namn till Skövdekliniken. Vi började i en liten lokal på Kungsgatan och då endast med att erbjuda tjänsten permanent hårborttagning med IPL. Två månader senare bestämde sig Caroline som äger och driver företaget att ta in en till maskin som då hette tripollar, som bland annat reducerade celluliter. Ett år senare tog hon in en maskin mot håravfall och så fortsatte det ända tills idag där hon fortsätter att satsa på sitt företag. Målet var att ha allting samlat under ett och samma tak, och tanken är att när en kund väl hittat till oss så ska möjligheten att göra annat inom skönhet och laser finnas tillgängligt.

Hon jobbade ensam i 2 år tills Åsa som är sjuksköterskan kom in med sina tjänster botox och fillers. Hon är diplomerad och certifierad inom estetisk medicin.  Företaget gick bra i början men det tar sin tid tills det börjar sätta fart på riktigt, 5 år brukar de säga, och hon håller med. Efter 5 år kände Caroline att företaget behövde  ta nästa steg eller rättare sagt byta lokal till något större och varför inte anställa personal som kan erbjuda fler skönhetsbehandlingar så som naglar, ögonfransar och spraytan, då hon för det mesta själv är upptagen med laserbehandlingarna.

Det visade sig vara en riktigt bra idé. Skövde är en liten stad men vi saknade det lilla extra. Nu behöver man inte åka till Stockholm eller Göteborg för att få “storstadsbehandlingar” då vi har allt på Skövdekliniken. Maskinerna är inhandlade från de stora leverantörerna i Sverige och kan därför med all sin trygghet ge kvalitativa behandlingar. Då också till bättre priser eftersom priserna är anpassade till en liten stad som Skövde. Kvalitativa lyxbehandlingar till småstadspriser, ja varför inte.

Caroline och hennes personal är alltid uppdaterade inom det senaste avseende laser och skönhet då man hela tiden ska uppgradera sig till det allra bästa. Maskinerna blir precis som allt annat dåliga med tiden, och då behöver man byta ut det gamla till det allra nyaste, det är lite av en eftersträvan för henne.

Idag går företaget bättre än någonsin och allt är tack vare hennes fina och trogna kunder.
– Skulle jag inte ha kunder som tror på mig och mina tjänster, så skulle jag inte vara där jag är idag. Tack alla underbara kunder!

PERSONAL – SKÖVDEKLINIKEN

CAROLINE
Ägare av Skövdekliniken, och utför följande behandlingar:

Fraktionell laser
Rioblush CO2 terapi

EMELIE

ANNA

ÅSA
Leg. Sjuksköterska, och utför följande behandlingar:

SARAH

SPA massage