Praktiskt taget alla, vid ett tillfälle i livet har lidit av oönskat hår. Oavsett om du har hår på benen, ansikte, rygg, bikinilinje, eller någon annanstans på kroppen, är chansen stor att du har plockat, rakat, vaxat eller försökt med andra metoder. Permanent hårborttagning har gjort alla dessa metoder föråldrade genom att erbjuda ett mycket snabbare, mindre smärtsam och en mer permanent lösning på oönskat hår. Vi på Skövdekliniken arbetar med Soprano Ice Platinum för snabba och säkra resultat på dem flesta hud- och hårtyperna.

Senaste metoden på marknaden!

KLICKA FÖR STÖRRE BILD

SÅHÄR GÅR DET TILL

Laserljus från Soprano Ice Platinum skapar värme. Laserns ljus absorberas av melanin som finns i håret och transporteras sedan vidare ner till hårroten och värmer upp den till cirka 70 grader, vilket gör att den elimineras.

Hårborttagning med Laser kräver en rad behandlingar för att vara effektivt (6-8 behandlingar). Det finns inga genvägar för denna process. För att lyckas med en permanent hårborttagningsbehandling är hudens biologiska funktioner extremt viktiga. För att kunna eliminera hårväxt måste man träffa hårrötterna i dess tillväxtfas. Överallt på kroppen har vi olika växtfaser vilket påverkar behandlingsintervallerna, i armhålan har vi en behandlingsintervall på cirka 5 veckor och på ben 5-6 veckor. Detta betyder att man biologiskt sett inte kan bli av med oönskad hårväxt på kort tid.

Innan du påbörjar din hårborttagning rekommenderar vi en kostnadsfri konsultation, då vi tillsammans kommer fram till en skräddarsydd behandling just för dig.

VILKA KAN BEHANDLAS?

Vår utrustning Soprano Ice Platinum är marknadens senaste metod för permanent hårborttagning. Soprano arbetar med 3 olika våglängder (olika djup) för att alla hud- och hårtyper ska kunna behandlas och få optimala resultat. Utrustningen kombinerar YAG, Alexandrit och diodlaser för att passa tunt eller tjockt hår, ljus eller mörk hy och även solad hud.
Alla våglängder kan ställas in efter kunden vilket ger en skräddarsydd behandling varje gång!

Vår utrustning kommer från en av Sveriges ledande leverantörer Klinikutrustning Sverige AB. Läs mer om utrustning här

INNAN BEHANDLINGEN

Innan du påbörjar en permanent hårborttagningsbehandling hos oss är det viktigt att du inte äter någon medicin som gör dig ljusskänslig, detta kan påverka din behandling och lättare framkalla bieffekter.

Man får inte sola 4 veckor innan eller efter sin behandling, då risken för bränningar och pigmentförändringar ökar.

Plocka, vaxa eller bleka området bör man undvika helt 4 veckor innan sin första behandling och genom hela behandlingskuren. Mer information får ni vid er konsultation!