SilkPeel är effektiv ansiktsbehandling som kombinerar exfoliering med specifika lösningar (serum) för att förbättra och vitalisera huden, samt behandla många olika hudåkommor som tex. Akne, torr hud, solskador, pigment, och åldrande hud.

SilkPeel är en mycket effektiv metod med kliniskt bevisade resultat. Denna ansiktsbehandling används av många läkare och dermatologer! Silkpeel har blivit enormt populärt i USA där det finns över 800 kliniker. Även i Danmark används Silkpeel flitigt då det finns ca. 50 kliniker med denna maskin.

BEHANDLINGEN

Silkpeel arbetar med tre olika tekniker för att effektivt förbättra din hud:

Peeling – Silkpeel arbetar med diamanthuvuden som skonsamt men effektivt exfolierar huden och tar bort döda hudceller. Att arbeta med diamanthuvuden innebär att man inte lämnar någonting kvar på hudens yta, som vissa andra peeling metoder kan göra.

Vakum – Vakumet stimulerar både blodcirkulationen och lymfsystemet. Att ha bra blodcirkulation är A & O för att ha en välmående hud. Vakum hjälper även till att suga upp de döda hudcellerna samt orenheter i porerna.

Serum – Silkpeels serum är noga utvecklade och innehåller naturliga ämnen som skyddar och bygger upp huden på djupet. Silkpeel serumen har en lätt och vattning konsistens som absorberas snabbt av huden.