top of page

Kemisk peeling

Dermaceutic är utvecklat i Frankrike av ett team biokemister, hudläkare och estetiska kirurger för att behandla hudproblem som tecken på åldrande, hyperpigmentering och acne.


Produkterna förbereder, optimerar och reparerar huden samt förlänger resultatet av estetiska behandlingar som peels, laser och fillers. Dermaceutic får endast säljas av diplomerade hudterapeuter, plastikkirurger och hudläkare.


Dermaceutic

Peels med olika styrkor där valet skräddarsys efter varje enskild kund. Dermaceutic är ett ledande internationellt hudvårdsmärke och används av över 30.000 läkare runt om i världen.


- Mask peel

- Milk peel

- Mela peel forte

Image by Johny Georgiadis

TID & ANTAL

30 min per behandling och mellan 2 - 4 behandlingar med 2 - 4 veckors intervall

INDIKATION

- Fet hud / Akne
- Oren hud
- Pigmentfläckar
- Rynkor / Fina linjer
- Melasma (Hormonell pigmentering)

RISKER

- Rodnad
- Varm känsla i huden
- Torrhet
- Fjällning

SCHEMA

- Rengöring
- Peeling
- Mask / Produkter

Anchor 1

Vanliga frågor

Är behandlingen smärtsam?

En stickande / svidande känsla kan uppstå under behandlingen. Huden kan även kännas lite varm efter behandlingen.


Återhämtningstid efter behandling:

Du kommer eventuellt ha en rodnad på huden efter behandling men denna försvinner under dagen. Smink kan läggas på följande morgon. Vissa personer kan känna sig lite torra i huden dagarna som följer och en lätt fjällning kan förekomma.


När ser jag resultat?

En effekt av behandlingen kan uppnås direkt i form av glow / hudföryngring. Vid behandling av pigmentfläckar och mer djupt sittande indikationer kommer resultatet succesivt efter varje behandling man gör.

Image by Johny Georgiadis

Hur fungerar det?

Kemisk peeling med Dermaceutic Laboratoire Dermaceutic erbjuder innovativa ce-märkta peelingsystem och cosmeceuticals, vars resultat backas upp av en av de mest omfattande kliniska studierna i branschen. Produkterna erbjuder säkra och effektiva lösningar för varje hudtyp. Detta genom målinriktade kemiska peelingbehandlingar och cosmeceuticals, som har utvecklats för att bekämpa grå och livlös hud, oren hud, rynkor och pigmentering. Produkterna innehåller en unik kombination av aktiva ämnen i höga koncentrationer som resulterar i en fastare och slätare hud med ökad lyster.

bottom of page