top of page

PRX-T33

PRX-T33 är en unik patenterad produkt med TCA, väteperoxid samt kojicyra – en nålfri hudbehandling som ökar cellförnyelse och elastisitet i huden.


Ansiktsbehandling med PRX-T33

Stimulera hudens egna tillväxtfaktorer och förbättra hyn både direkt och på sikt. PRX-T33 har en unik patenterad formula som trots dess potenta innehåll erbjuder en icke-inasiv behandling utan frosting. Behandlingen ger ingen ljuskänslighet och kan därför med säkerhet utföras under årets alla årstider. Resultatet är både omedelbart och långtidsverkande.

Image by Johny Georgiadis

TID & ANTAL

45-60 min per behandling och mellan 3 och 6 behandlingar med 1-2 veckors intervall.

INDIKATION

- Torr hud
- Åldrad hud
- Ojämna pigmenteringar
- Rynkor / Fina linjer
- Ärrbildningar
- Nedsatt fyllighet
- Förlorad fasthet och elasticitet

RISKER

- Övergående rodnad
- Klåda
- Flagning

SCHEMA

- Rengöring
- Peeling
- Kräm

Anchor 1

Vanliga frågor

Att tänka på innan behandling:

– Avsluta eventuell retinolbehandling minst 15 dagar innan behandling med PRX-T33. Efter avslutad behandling kan användningen av retinol återupptas.

– Avstå från behandling med PRX-T33 direkt efter rakning eller vaxning.

– Avstå om du är gravid eller ammande.


Att tänka på efter behandling:

Man bör ej applicera smink 24h efter avslutad behandling.


Är behandlingen smärtsam?

Beroende på hur känslig hud patienten har kan det svida lätt vid vissa områden såsom läppar. Dock upplever dom allra flesta patienter behandlingen som smärtfri och många tycker att den är avkopplande.


Återhämtningstid efter behandling:

– Känslig hud kan bli röd. Rodnaden försvinner efter några timmar

– Hud som har ett mycket tjockt hornlager kan uppleva kraftig flagning efter den första behandlingen. Detta kan pågå i 2-3 dagar, området behandlas med fuktgivande kräm.

– Runda mörka fläckar kan uppstå under de två första dagarna efter behandlingen. Det beror på uttorkning av tjockare hudområden och försvinner inom några dagar.


När ser jag resultat?

Bäst resultat uppnås efter 6 behandlingar men även efter första behandlingen syns en märkbar skillnad på huden och den känns plumpad och föryngrad.

Image by Johny Georgiadis

Hur fungerar det?

Genom att massera in TCA (Trikolorättiksyra) och väteperoxid i huden stimuleras hudens egen kollagenproduktion och man uppnår en fyllig hud med mera glow och samtidigt minimeras porer, ärr, rynkor och pigmentfläckar. Den ger återfuktning på djupet och fortsätter verka långt efter att behandlingen avslutats.. Många beskriver behandlingen som ett mellanting mellan fillers och kemisk peeling fast utan nålar, rodnad, solkänslighet, hudreaktioner m.m. PRX-T33 serumet droppas på huden för att därefter masseras in med en speciellt utformad massageteknik för att snabbt nå ner på djupet i huden. Där arbetar man sedan in produkten i lager och ser till att den fördelas jämt över ansiktet för att uppnå bästa möjliga resultat.

bottom of page